WOW0821240209BLCLJLLLML

Bestelling en levering

Bestelling en levering

Baby-Bazaar.nl is opgericht voor en door babylovers. In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Maar daarnaast willen we onze producten aan kunnen bieden tegen een zo laag mogelijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier naar jou toesturen kunnen wij enorm besparen op transport- en opslagkosten. Dit zorgt ervoor dat we je een lagere prijs kunnen bieden dan de concurrent en de verzendkosten van onze kleding voor eigen rekening kunnen nemen. De keuze om direct vanuit de leverancier te verzenden brengt een iets langere levertijd met zich mee dan dat u wellicht gewend bent. De gemiddelde levertijd van onze kleding in Nederland bedraagt 5-10 werkdagen.

Verzending België

Door de huidige verzendopties die onze leveranciers ons bieden duurt verzending in België iets langer. De gemiddelde levertijd van onze GRATIS producten bedragen 2 tot 4 weken.

 

Gratis artikelen

Voor (gratis) promotionele artikelen gelden afwijkende voorwaarden. Voor producten die je gratis kunt bestellen rekenen we €6,95 verzendkosten. De gemiddelde levertijd hiervan bedragen 10-20 werkdagen.  

Vragen over uw bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren .


Toegevoegd aan winkelmandje